HR stratégia alapelveiA Digiterm Kft. csak akkor lehet nemzetközi méretben is versenyképes a medikai piacon, ha mind a szakemberek kiválasztására, mind folyamatos képzésükre kiemelt hangsúlyt fektet. Ezt a hosszú távú stratégiát követve alakítottuk ki a humánerőforrás politikánkat, amely elsődleges feladataként a piac kiemelkedő szakembereinek felkutatására, valamint a meglévő munkatársak képzésére és motiválására fókuszál.

 

Szilárdan hisszük, hogy fő értékünk maga a kompetencia, amelynek gondozásával, fejlesztésével tudjuk csak maradéktalanul elérni céljainkat. Ezért a Digiterm már a munkakörök elemzésénél és megnyitásánál arra törekszik, hogy a lehető legátfogóbb szakmai értékek mentén alakítsa ki az egyes tevékenységek profilját. Minden munkakörhöz követelmény profilokat készítünk, amely tartalmazza azokat az elemeket, amelyek elengedhetetlenek az egyes pozíciók betöltéséhez.

 

A folyamatos szakmai továbbképzéseknek köszönhetően munkatársaink magas szintű szakértelemmel, technológiai és üzleti tudással rendelkeznek; ugyanakkor mindig nyitottak a változásokra, kreatívak és teljesítményorientáltak.

 

A szakmai értékeket csak akkor vagyunk képesek hosszú távon a saját előnyünkre fordítani, ha ezzel párhuzamosan olyan vállalati kultúrát alakítunk ki, ahol munkatársaink nyitottak egymásra, tudnak és szeretnek csapatban gondolkodni és dolgozni, felelősséget vállalnak önmagukért és egymásért, ezáltal igazi csapatszellemet létrehozni a vállalaton belül.

 

A Digiterm sajátossága, hogy munkatársaira a projekt alapú gondolkodás jellemző, így a kereskedelemmel, a fejlesztéssel, gyártással foglalkozó szakemberekkel és a támogató funkciót ellátó részlegekkel együtt alkot egy meghatározó piaci erőt. Munkatársaink a belépést követően számos belső képzésen vesznek részt, ahol a cég mindenre kiterjedő tevékenységeit ismerhetik meg, ezáltal a szervezet funkcionális szempontból is könnyen átláthatóvá és megismerhetővé válik számukra.
 

Kiemelt fontosságú a szakemberek motivációja, ezért minden évben meghatározott kritérium rendszer és eredményfüggvény alapján kerül meghatározásra a motivációs rendszer. Célunk és érdekünk, hogy szakembereink látható, elérhető, csapatmunkára és egyéni teljesítményre épülő éves terveket abszolváljanak.

 

Munkatársaink számára egy olyan munkahelyet teremtünk, amely a folyamatos kihívások mellett anyagi biztonságot, nyitott légkört és a személyes karrier építésének lehetőségét biztosítja.

 

Célunk, hogy minden kollégánk személyes fejlődésében olyan úton járjon, amely az orvosi berendezés gyártók nemzetközi élvonalába vezet.